Imagine Cup 2006 Yazılım Tasarımı Türkiye Finaline davetlisiniz!

Microsoft tarafından her sene düzenlenen Imagine Cup yazılım tasarımı yarışmasının finali bu sene 16 Haziran’da Bahçeşehir üniversitesinde yer alacak. Yarışmanın finalini izlemek isteyen tüm öğrenciler de bu etkinliğe davetli. Ayrıca tüm öğrenci arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz! Kaçırmamanızı öneriyorum.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek ‘Imagine Cup 2006 Yazılım Tasarımı Türkiye Finali’, 16 Haziran 2006 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde düzenlenecektir. Türkiye genelinde üniversitelerden katılımın olduğu ve Microsoft.NET teknolojileriyle geliştirdikleri yazılım projeleriyle finalde yarışma hakkı elde eden proje grupları, Ağustos 2006’da Hindistan’da düzenlenecek dünya finallerinde ülkemizi ‘Yazılım Tasarımı’ (Software Design) kategorisinde temsil edebilmek için yarışacaklardır. Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener tarafından yapılacak açılış konuşması sonrasında finalist proje öğrencileri, jüri üyeleri ve izleyiciler önünde final projelerini sunacaklardır. Ayrıca, fuaye alanında yarışmamızın ödül sponsoru olan değerli işortaklarımızın standlarını ziyaret ederek bilgi alabilecek ve geçtiğimiz yıllarda ülkemizi yurtdışında düzenlenen Imagine Cup finallerinde temsil eden proje ekipleriyle sohbet etme fırsatını yakalayabileceksiniz.Yarışmacı arkadaşlarınızı desteklemek, heyecanlarını paylaşmak ve ülkemizi temsil edecek proje ve ekibinin belirleneceği final sunumlarını izlemek üzere, sizi de yarışma etkinliğimizde aramızda görebilmekten mutluluk duyacağız. Tarih ve Yer:

16 Haziran 2006, Cuma  

    

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü
Osmanpaşa Mektebi Sokak, No:4-6
Beşiktaş, İstanbul
Tel: 0(212)236 5490 

 

Program:14:00-20:00
Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener-Açılış konuşması
Finalist Proje Sunumlarının Açıklanması
Finalist Proje Sunumları
20:00
Kokteyl Prolonge ve Ödül Töreni  

 

Kayıt kodunuz: HQicup06
Yerlerimiz sınırlıdır. Lütfen kayıt olmak için seminer kodunuzla birlikte kayıt sitemizi ziyaret ediniz:http://www.microsoft.com.tr/seminer/16haz06icup/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.